Advertisement

Η Ήπειρος ένας πίνακας ζωγραφικής (πτήση) ! Epirus like a work of art, from above !!

Η Ήπειρος ένας πίνακας ζωγραφικής (πτήση) ! Epirus like a work of art, from above !! Eνισχύστε την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του epirustravel.eu για την κάλυψη ολοένα και περισσότερων τοπίων της Ηπείρου κάνοντας μια δωρεά .επισκευτητε την ιστοσελίδα μας www.epirustravel.eu , κλικάροντας το κουμπί donate.

Donate us, visit the website www.epirustravel.eu click to the button donate

Όποια ιστοσελίδα επιθυμεί, μπορεί να αναμεταδώσει οποιοδήποτε βίντεο. Αυστηρά και μόνο μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Youtube (κοινοποίηση). Απαγορεύεται η αναμετάδοση για δημιουργία εσόδων. Σε περίπτωση αναμετάδοσης από τηλεοπτικούς σταθμούς να είναι εμφανές το logo του καναλιού. (Στείλτε στο email travelepirus@gmail.com και ενημερώστε σε ποια εκπομπή προβλήθηκε) Για οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτείται άδεια μου.

After many kilometers (more than 20000)Over the mountains, in the valleys,at water, coastal zones, in difficult conditions usually in the summer heat, with rain in spring and autumn but also with freezing and snow in winter. I will summarize my feelings and experiences in music in the lyrics and shots of this video.

Music by Alkinoos Ioannidis - o Proskinitis (pilgrim)

Μετά από πάρα πολλά χιλιόμετρα (Πανω απο 20000) γυρνώντας τα βουνά τις πεδιάδες τις υδάτινες, παραλιακές ζώνες , σε δύσκολες συνήθως συνθήκες στον καύσωνα του καλοκαιριού , με βροχή την Άνοιξη και το φθινόπωρο αλλά και με παγωνιές και χιόνια τον χειμώνα . Θα συνοψίσω τα συναισθήματα και τις εμπειρίες μου στην μουσική στους στίχους και στα πλάνα αυτού του βίντεο.

Μουσική Αλκίνοος Ιωαννίδης - Ο προσκηνητής

#epirustravel #epirus #Ήπειρος

Η Ήπειρος,epirus,Epirus Greece,epirus drone,Ηπειρος απο ψηλά,η Ήπειρος drone,Epirus like a work of art,robot.txt,

Post a Comment

0 Comments